Het nageslacht van IJtzen Lieuwes Tamminga en Hiltje Karsjes Kalma

bovendeel met 6 portretten

vereniging

Oprichtingsdocument

Oprichtingsdocument

Ondertekend oprichtingsdocument werkgroep Tamminga

Oprichtingsdocument “Feriening Neiteam Tamminga” ondertekend op 6 april 2013 te Boksum.

De ondertekening was onderdeel van een programma voor de nazaten van Ytzen (Lieuwes) Tamminga en Hiltje (Karsjens) Kalma.

handtekeningen inder oprichtinghs brief 20140329 1990062535

 

 

 

Werkgroep en redactie

Algemeen mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De redactie van de werkgroep Tamminga-YL bestaat uit de volgende personen inclusief familie code en emailadres:

Lieuwe Tamminga N144-3, Leeuwarden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ebele Tamminga N144-7, Deinum Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Symen Tamminga N150-3, Almere Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerrit Tamminga N151-4, Glimmen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Janneke Hoekstra N224-4, Leusden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annemarij Kooistra N233.5, Amsterdam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       

Lonneke Schoonhoven N285-1, Leiderdorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.